Horen, Lezen & Spelen Vol.2 Methode Altsax Book with Audio Online - Oldenkamp Kastelein

Sheet music

Horen, Lezen & Spelen Vol.2 Methode Altsax (Book with Audio online) Horen, Lezen & Spelen Vol.2 Methode Altsax (Book with Audio online)
Horen, Lezen & Spelen Vol.2 Methode Altsax (Book with Audio online)
€25.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 1,250 Poppels with this product

Product description

Uw spelniveau verhogen met Horen, lezen & spelen altsaxofoon deel 2

Horen, lezen & spelen altsaxofoon deel 2 verbreedt en verdiept uw kennis en vaardigheden, opgedaan in het eerste deel uit de succesvolle, driedelige lesmethode van de componisten Michiel Oldenkamp en Jaap Kastelein. Dankzij de gedoseerde opzet en heldere instructie in het boek en de begeleidende audio-online leert u spelenderwijs altsaxofoon spelen.

Horen, lezen & spelen altsaxofoon deel 2 is onderdeel van de meest complete methode voor blazers. De lesmethodiek omvat liedjes om te spelen, spelletjes en muziekraadsels om de muziek beter te begrijpen en een pagina met informatie over de geschiedenis van de altsaxofoon, de meest voorkomende uitvoering van de saxofoon. De leuke, wat langere speelstukken kunnen zowel met de audio-online als met anderen worden gespeeld. U leert de ritmische uitbreiding naar zestiende noten, de introductie tot de 6/8 maatsoort en een chromatische toonuitbreiding.

Horen, lezen & spelen altsaxofoon deel 2 is samengesteld volgens de huidige normen en eisen van het moderne muziekonderwijs en de bijbehorende examens. De succesvolle lesmethode is geschikt voor zelfstudie en voor groepslessen. Verhoog uw spelniveau en kies voor Horen, lezen & spelen altsaxofoon deel 2 bij Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook:

 

Horen lezen & spelen serie

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

HASKE1001865

ISBN:

9789043161633

9790035247198

Number:

140241

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Horen, Lezen & Spelen Vol.2 Methode Altsax Book with Audio Online
Your Rating