Horen, Lezen & Spelen Vol.2 Methode Klarinet Boek met Audio Online - Jaap Kastelein, Michiel Oldenkamp, Joop Boerstoel

Sheet music

Boerstoel-Kastelein Horen, Lezen & Spelen Vol.2 Methode Klarinet Boek met Audio Online Boerstoel-Kastelein Horen, Lezen & Spelen Vol.2 Methode Klarinet Boek met Audio Online Boerstoel-Kastelein Horen, Lezen & Spelen Vol.2 Methode Klarinet Boek met Audio Online
Boerstoel-Kastelein Horen, Lezen & Spelen Vol.2 Methode Klarinet Boek met Audio Online
€26.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 1,300 Poppels with this product

Product description

Verdiep uw klarinetspel met Horen, lezen & spelen klarinet deel 2

Horen, lezen & spelen klarinet deel 2 is onderdeel van de meest complete lesmethode voor klarinet. Deel 2 sluit naadloos aan op deel 1 uit deze driedelige lesserie. De speelstukjes worden wat moeilijker, de theoretische onderbouwing wat diepgaander. Het lesboek van de componisten Joop Boerstoel en Jaap Kastelein wordt geleverd met audiobestanden met vrolijke meespeelmuziek voor maximaal speelplezier. Deze besteanden kunnen met een unieke code in het boek worden gestreamed en ook worden gedownload.

Horen, lezen & spelen klarinet deel 2 omvat een ritmische uitbreiding naar zestiende noten, de introductie tot de 6/8 maatsoort en een chromatische toonuitbreiding. De oefeningen en speeltechnieken in het boek zijn speciaal gericht op klarinet. Als waardevol extraatje vindt u een bladzijde met interessante informatie over dit blaasinstrument. Horen, lezen & spelen deel 2 is door de heldere opbouw en instructies zowel geschikt voor zelfstudie als voor groepslessen. De lesmethode is samengesteld naar de normen en eisen van het moderne muziekonderwijs en de bijbehorende examens

In Horen, lezen & spelen klarinet deel 2 neemt de guitige gids dr. Checkup de leerlingen bij de hand met bruikbare tips en informatie. Bestel dit praktische, rijk geïllustreerde boek met audio-cd nu bij Broekmans & Van Poppel om uw klarinetspel verder te ontwikkelen.

 

Bekijk ook:

 

Horen lezen & spelen serie

Productdetail

Publisher(s):

Publishernumber:

DHP1001871

ISBN:

9789043108997

9789043161862

9790035247440

Number:

140239

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Horen, Lezen & Spelen Vol.2 Methode Klarinet Boek met Audio Online
Your Rating