Horen, Lezen & Spelen Vol.2 Methode Trompet Boek met Audio Online - Tijmen Botma, Jaap Kastelein

Sheet music

Botma/Kastelein Horen, Lezen & Spelen Vol.2 Methode Trompet (Bk-Audio Online)
Botma/Kastelein Horen, Lezen & Spelen Vol.2 Methode Trompet (Bk-Audio Online)

Publisher(s):

Publishernumber:

DHP1001876

€26.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 1,300 Poppels with this product

Product description

Breid uw kennis en vaardigheid uit met Horen, lezen & spelen trompet deel 2

Horen, lezen & spelen trompet deel 2 is het succesvolle vervolg op het eerste deel uit de meest complete lesmethode voor dit blaasinstrument van componisten Jaap Kastelein en Tijmen Botma. Het helder opgebouwde, informatieve boek met audio bestanden, die u met een unieke code kunt streamen en ook kunt downloaden, is gericht op de beginnende en iets gevorderde trompettist. Het kan worden gebruikt voor zelfstudie en voor groepen in het muziekonderwijs.

Met Horen, lezen & spelen trompet deel 2 leert u spelenderwijs trompet spelen. De populaire lesmethode omvat allerlei gehooroefeningen, grappige spelletjes en muziekpuzzels en handige informatie en wetenswaardigheden. De muziekstukjes zijn wat moeilijker en de technieken wat uitgebreider dan in deel 1. Op het lesprogramma staan een ritmische uitbreiding naar zestiende noten, de introductie van de 6/8 maatsoort, een chromatische toonuitbreiding en nieuwe informatie over de trompet als blaasinstrument.

Alle speeltechnieken en oefeningen in Horen, lezen & spelen trompet deel 2 zijn toegespitst op de trompet. Het praktisch toepasbare boek met begeleidings-cd voldoet aan de normen en eisen van het hedendaagse muziekonderwijs en de aanverwante examens. Alle reden om deel 2 van deze erkende lesmethode voor trompet snel in huis te halen via Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook:

 

Horen lezen & spelen serie

Productdetail

Publisher(s):

Publishernumber:

DHP1001876

ISBN:

9789043161923

9790035247501

Number:

140243

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Horen, Lezen & Spelen Vol.2 Methode Trompet Boek met Audio Online
Your Rating