Horen, Lezen & Spelen Vol.3 Methode Sopraansax (Boek met Online Audio) - Oldenkamp Kastelein

Sheet music

Horen, Lezen & Spelen Vol.3 Methode Sopraansax (Boek met Online Audio)
Horen, Lezen & Spelen Vol.3 Methode Sopraansax (Boek met Online Audio)
€26.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 1,300 Poppels with this product

Product description

Nog beter sopraansax spelen met Horen, lezen & spelen sopraansaxofoon deel 3

Horen, lezen & spelen sopraansaxofoon deel 3 is het slotdeel van de veelgebruikte, effectieve lesmethode voor sopraansax van de componisten Michiel Oldenkamp en Jaap Kastelein. Het boek heeft een duidelijke opbouw met heldere informatie en wordt geleverd met Online Audio. Met begeleiding van de audio kunt u beter de maat houden, klinkt het geluid voller én heeft u nog meer speelplezier.

Horen, lezen & spelen sopraansaxofoon deel 3 is een toegankelijke, populaire lesmethode voor kinderen en volwassenen. Het is te gebruiken voor zelfstudie en voor groepsonderwijs. In deel 3 staat het spelen van vele muziekstukken centraal, evenals het leren van nieuwe toonladders en intervallen, majeur- en mineur toonsoorten en het improviseren met een akkoordenschema. U komt meer te weten van de ritmische uitbouw tot de meest gebruikte combinaties van notenwaarden. De geschiedenis van de sopraansaxofoon wordt op een speciale pagina belicht.

Horen, lezen & spelen sopraansaxofoon deel 3 voldoet aan de normen en eisen van het hedendaagse muziekonderwijs en de bijbehorende examens. U brengt spelenderwijs uw sopraansaxofoonspel naar een hoger niveau. Ga muzikaal aan de slag en bestel deel 3 direct bij Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook:

 

Horen lezen & spelen serie

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

HASKE-1012615-404

ISBN:

9789043163538

9790035249086

Number:

156769

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Horen, Lezen & Spelen Vol.3 Methode Sopraansax (Boek met Online Audio)
Your Rating