Horen, Lezen & Spelen Vol.3 Methode Trombone Vioolsleutel - Oldenkamp Kastelein

Bk-Cd

Sheet music

Horen, Lezen & Spelen Vol.3 Methode Trombone Vioolsleutel
Horen, Lezen & Spelen Vol.3 Methode Trombone Vioolsleutel

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

HASKE-1012622

€21.00 Incl. Tax
+ -

Earn 1,050 Poppels with this product

Product description

Vervolmaak uw trombonespel met Horen, lezen & spelen trombone deel 3

Horen, lezen & spelen trombone deel 3 is het laatste deel uit de succesvolle lesserie van de componisten Michiel Oldenkamp en Jaap Kastelein. De meest complete lesmethode voor dit koperen blaasinstrument onderscheidt zich door de overzichtelijke opbouw, heldere instructie, grappige puzzels en spelletjes en leuke oefeningen en melodieën.

Met Horen, lezen & spelen trombone deel 3 werkt u verder aan het verhogen van uw speelniveau. U gaat diverse muziekstukken spelen en maakt kennis met nieuwe toonladders en intervallen. U krijgt uitleg over majeur- en mineur toonsoorten en u leert improviseren met een akkoordenschema. In Horen, lezen & spelen trombone deel 3 krijgt u inzicht in de ritmische uitbouw tot de meest gebruikte notenwaardencombinaties en komt u meer te weten over de bouw van de trombone.

Horen, lezen & spelen trombone deel 3 sluit als lesmethode perfect aan op de eisen van het moderne muziekonderwijs en de daarbij behorende examens. De leerwijze wordt veel toegepast tijdens groepslessen en is ook geschikt voor zelfstudie. De meespeel-cd verhoogt uw speelplezier en maakt u maatvast. Selecteer Horen, lezen & spelen trombone deel 3 daarom nu bij Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook:

 

Horen lezen & spelen serie.

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

HASKE-1012622

ISBN:

P093084

Number:

156827

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Horen, Lezen & Spelen Vol.3 Methode Trombone Vioolsleutel
Your Rating