Keyboard World Vol.1 - Methode voor Keyboard Boek met Audio Online - Michiel Merkies, Willem Aukema

Sheet music

Keyboard World Vol.1 - Methode voor Keyboard Boek met Audio Online Keyboard World Vol.1 - Methode voor Keyboard Boek met Audio Online Keyboard World Vol.1 - Methode voor Keyboard Boek met Audio Online Keyboard World Vol.1 - Methode voor Keyboard Boek met Audio Online Keyboard World Vol.1 - Methode voor Keyboard Boek met Audio Online
Keyboard World Vol.1 - Methode voor Keyboard Boek met Audio Online
€24.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 1,200 Poppels with this product

Product description

Merkies Keyboard World deel 1 met Audio Online: hét startpunt voor uw keyboardspel

Merkies Keyboard World deel 1 met Audio online laat u op een leuke, leerzame wijze kennismaken met het spelen op keyboard. De eigentijdse lesmethode van de componisten Michiel Merkies en Willem Aukema leert u stapsgewijs de veelzijdige mogelijkheden van dit instrument. De basis technieken en begrippen worden in begrijpelijke taal uitgelegd. Merkies Keyboard World deel 1 met audio online behandelt onder meer het spelen met en zonder begeleidingsautomaat, het lezen van noten en akkoordsymbolen, het spelen op gehoor, het componeren en improviseren.  

Met Merkies Keyboard World deel 1 met audio online komt u ogen en oren tekort. U kunt aan de hand van de uitdagende audio online de geleerde vaardigheden direct in de praktijk brengen. U kunt luisteren naar de verschillende voorbeeldtracks op de audio online en de oefenstukken meespelen. Het resultaat van uw inzet is direct zichtbaar en hoorbaar.   

Merkies Keyboard World deel 1 met audio online is het startpunt van de populaire vierdelige Keyboard World-serie. Het overzichtelijke lesboek is fraai geïllustreerd. U krijgt leuke oefeningen, een breed scala aan bekende liedjes en originele composities voorgeschoteld. Ga direct aan de slag en bestel Merkies Keyboard World deel 1 met audio online bij Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook:

Productdetail

Publisher(s):

Publishernumber:

DHP1012582-404

ISBN:

9789043169196

9790035255216

Number:

149133

Serie('s):

Sound clips

  • Merkies Keyboard World Vol.1 Early in the Morning (Demo)
  • Merkies Keyboard World Vol.1 Warming Up (Play-Along)
  • Merkies Keyboard World Vol.1 Warming Up (Demo)

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Keyboard World Vol.1 - Methode voor Keyboard Boek met Audio Online
Your Rating