Lesboek Niveau 1A Boek met Cd !! Nederlandse Uitgave - Alfred Basic Piano

Sheet music

Lesboek Niveau 1A Boek met Cd !! (Nederlandse Uitgave) Lesboek Niveau 1A Boek met Cd !! (Nederlandse Uitgave) Lesboek Niveau 1A Boek met Cd !! (Nederlandse Uitgave) Lesboek Niveau 1A Boek met Cd !! (Nederlandse Uitgave)
Lesboek Niveau 1A Boek met Cd !! (Nederlandse Uitgave)

Composer(s):

Publishernumber:

BP1609BKCD

€17.95 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 850 Poppels with this product

Product description

Spelenderwijs piano spelen met Alfred basic piano lesboek niveau 1a boek met cd

Alfred basic piano lesboek niveau 1a boek met cd is een uitstekende, praktijkgerichte lesmethode voor kinderen die piano willen leren spelen. De leerlingen krijgen een heldere uitleg, er wordt in verschillende posities gespeeld en geleidelijk opgebouwd in moeilijkheidsgraad. De korte liedjes op de begeleidings-cd liggen goed in het gehoor en zijn eenvoudig mee te spelen. Een simpele melodie klinkt hierdoor meteen als een concert. Dit werkt stimulerend en motiverend.

Alfred basic piano lesboek niveau 1a boek met cd is geschikt voor zelfstudie en groepslessen. De leerlingen leren noten lezen, de namen van de witte en zwarte toetsen herkennen, simpele ritmes en intervalgebonden lezen. De kruisen, mollen en lijn- en tussennoten in G- en F- sleutel worden geïntroduceerd, evenals de melodische intervallen van sekunden, tertsen, kwarten en kwinten. U leest uiteindelijk het hele notensysteem.

Van elk liedje in Alfred basic piano lesboek niveau 1a boek met cd is een versie met langzame begeleiding en een versie in normaal tempo. Dit helpt de leerlingen om verschillende tempi te leren. Leg een goede basis voor uw pianospel en bestel dit pianolesboek met cd bij Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook:

Sound clips

  • Lesboek Niveau 1A Rockets
  • Lesboek Niveau 1A Mexican Hat Dance
  • Lesboek Niveau 1A Right & Left

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Lesboek Niveau 1A Boek met Cd !! Nederlandse Uitgave
Your Rating