Lesboek Niveau 1B Boek met Cd !! Nederlandse Uitgave - Alfred Basic Piano

Sheet music

Lesboek Niveau 1B (Nederlandse Uitgave) (Boek met Cd !!) Lesboek Niveau 1B (Nederlandse Uitgave) (Boek met Cd !!) Lesboek Niveau 1B (Nederlandse Uitgave) (Boek met Cd !!) Lesboek Niveau 1B (Nederlandse Uitgave) (Boek met Cd !!)
Lesboek Niveau 1B (Nederlandse Uitgave) (Boek met Cd !!)

Composer(s):

Publishernumber:

BP1625BKCD

€17.95 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 850 Poppels with this product

Product description

Piano spelen is een feest met Alfred basic piano lesboek niveau 1b boek met cd

Alfred basic piano lesboek niveau 1b boek met cd is het succesvolle vervolg op deel 1A voor de jonge en beginnende pianospeler. Het rijk geïllustreerde en duidelijke lesboek opent met een korte herhaling van de voornaamste onderwerpen uit het eerste deel, maar kan ook direct worden gebruikt. Enige basiskennis van noten en vingerzetting of ondersteuning van een docent is dan wel noodzakelijk. De begeleidings-cd vol herkenbare melodieën maak meespelen tot een feest.   

Alfred basic piano lesboek niveau 1b boek met cd stimuleert om al snel beide handen te gebruiken. De leerlingen leren spelenderwijs tempoaanduidingen, onvolledige maten, achtsten, halve en hele toonafstanden en het gebruik van het sustainpedaal en demper. Ook de majeur toonladder komt aan de hand van tetrachorden aan bod.  

In Alfred basic piano lesboek niveau 1b boek met cd worden de kennis en speelvaardigheid systematisch en geleidelijk opgebouwd, met gebruikmaking van gelijke vingers van de linker- en rechterhand. De muziek op de meespeel-cd ligt goed in het gehoor, de speelstukjes kunnen in een langzaam en normaal tempo worden meegespeeld. Bestel het lesboek met cd daarom snel bij Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook:

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Lesboek Niveau 1B Boek met Cd !! Nederlandse Uitgave
Your Rating