Meet the Strings - Gitaar Methode Boek met Cd - Patrick van Gerven

Sheet music

Meet the Strings Meet the Strings Meet the Strings
Meet the Strings

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

PVG003

Instrument(s):

€16.95 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 800 Poppels with this product

Product description

Patrick van Gerven Meet the Strings gitaar: veel oefenen met 89 stukjes

Met Patrick van Gerven Meet the Strings gitaar legt u een stevige basis voor uw klassieke gitaarspel. De bundel van de Nederlandse gitarist en gitaardocent bevat bladmuziek van 89 speelstukjes om mee te spelen. Op de meegeleverde cd vindt u de orkestbegeleiding, dat het oefenen nog leuker en leerzamer maakt. De heldere en doeltreffende lesmethode Patrick van Gerven Meet the Strings is vooral doen. Veel oefenen, met weinig tekst, om snel vooruitgang te boeken.

In Patrick van Gerven Meet the Strings gitaar zijn alle basistechnieken op geleidelijke wijze in het speelmateriaal verwerkt. De lessen behandelen de houding van de rechterhand, vallende en open aanslag, aanduidingen voor de linker- en rechterhand, stamtonen positie I op snaar 1 t/m 6, kruis, mol en herstellingstekens, verschillende maatsoorten en het spelen van akkoorden.

Patrick van Gerven Meet the Strings gitaar heeft ook veel aandacht voor het dempen van snaren met de linker- en rechterhand (stemvoering) en het vroegtijdig naast elkaar gebruiken van vallende en open aanslag.  Patrick van Gerven Meet the Strings gitaar heeft speelstukjes in verschillende stijlen als pop, folk, blues en klassiek, Bestel het meteen bij Broekmans & Van Poppel.

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

PVG003

Instrument(s):

ISBN:

Number:

122929

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Meet the Strings - Gitaar Methode Boek met Cd
Your Rating