Neue Violin Etuden Op.15 Vol.1 - Leichte Etuden in der 1. Lage - Robert Pracht

Sheet music

Pracht Neue Violin Etuden Op.15 Vol.1 (Leichte Etuden in der 1. Lage) Pracht Neue Violin Etuden Op.15 Vol.1 (Leichte Etuden in der 1. Lage)
Pracht Neue Violin Etuden Op.15 Vol.1 (Leichte Etuden in der 1. Lage)

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

550

Instrument(s):

€20.35 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 1,000 Poppels with this product

Product description

De eerste positie oefenen met Robert Pracht Neue Violin Etuden Opus 15 deel 1

Robert Pracht Neue Violin Etuden Opus 15 deel 1 heeft 47 eenvoudige etudes voor vioolstudie op de eerste positie, voor één tot twee violen. De Duitse componist en muziekpedagoog Robert Pracht (1878-1961) staat bekend om zijn vele composities voor strijkers, piano en koren. Als muziekdocent publiceerde hij vele educatieve werken, waaronder het veelgebruikte Neue Violin Etuden Opus 15.

U leert aan de hand van de gevarieerde oefeningen in Robert Pracht Neue Violin de juiste vingerzetting voor de eerste positie, de basispositie van de linkerhand waarmee violisten beginnen en die ze het meest gebruiken. U maakt kennis met de techniek van schakelen ofwel positie wisselen, waarbij de linkerhand om de hals van de viool schuift om hogere noten te bereiken.

Robert Pracht was muziekleraar aan het Humboldt Gymnasium in Karlsruhe, waar hij meer dan twee decennia werkte. Hij was bovendien een gerenommeerd dirigent van verschillende mannenkoren in Baden en componeerde meer dan tweehonderd koorliederen. Pracht ontving in 1953 het Federale Kruis van Verdienste. Oefen uw positiespel op viool en bestel Robert Pracht Neue Violin Etuden Opus 15 deel 1 bij Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook:

 

Zie ook de overige uitgaven van Robert Pracht voor viool.

 

 

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

550

Instrument(s):

ISBN:

0

Number:

12607

Theme(s):

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Neue Violin Etuden Op.15 Vol.1 - Leichte Etuden in der 1. Lage
Your Rating