Pop, Boogie and Blues Vol.2 Piano - Herman Beeftink

Sheet music

Pop, Boogie and Blues Vol.2 Piano Pop, Boogie and Blues Vol.2 Piano Pop, Boogie and Blues Vol.2 Piano
Pop, Boogie and Blues Vol.2 Piano

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

VT306

Instrument(s):

€11.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 550 Poppels with this product

Product description

Vergroot uw vaardigheid met Herman Beeftink Pop, Boogie and Blues deel 2

Herman Beeftink Pop, Boogie and Blues deel 2 is het tweede deel uit de vierdelige lesmethode van de internationaal vermaarde Nederlandse componist Herman Beeftink, die de pianisten wegwijs maakt in de wereld van pop, boogie en blues. U vindt in de bundel 8 zorgvuldig samengestelde arrangementen, waarmee u uw kennis, techniek en vaardigheid in het spelen van pop, boogie en blues vergroot.

De piano produceert een zeer veelzijdig geluid en heeft een groot dynamisch bereik, van zacht en lieflijk tot hard en krachtig. Dit betekent dat er met de piano een keur aan muziekstijlen kan worden gespeeld. Herman Beeftink Pop, Boogie and Blues deel 2 speelt hierop in met de speelstukken Easy Pop, Easy Boogie, Easy Blues, Old Chevy, Groovin' Bass, Poppin' Corn, Blue Planet en Pop Magic.

Boogie is een opwindende ritmische pianostijl die verwant is met de blues, terwijl de blues aan de basis staat van veel jazz- en rockmuziek. De herkenbare sound van pop sluit aan bij de belevingswereld van jongere en oudere pianisten. Het bij Broekmans & Van Poppel verkrijgbare Herman Beeftink Pop, Boogie and Blues bedient alle liefhebbers van deze muziekstijlen met toepasselijke bladmuziek.

 

Bekijk ook:

Content

  • 1. Easy Pop
  • 2. Easy Boogie
  • 3. Easy Blues
  • 4. Old Chevy
  • 5. Groovin' Bass
  • 6. Poppin' Corn
  • 7. Blue Planet
  • 8. Pop Magic

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

VT306

Instrument(s):

ISBN:

0

Number:

37737

Serie('s):

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Pop, Boogie and Blues Vol.2 Piano
Your Rating