Position Pieces Vol. 1 for Cello - Rick Mooney

Bladmuziek

Mooney Position Pieces Vol.1 Cello Mooney Position Pieces Vol.1 Cello Mooney Position Pieces Vol.1 Cello Mooney Position Pieces Vol.1 Cello
Mooney Position Pieces Vol.1 Cello

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

WARNER-NO762

€16.45 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 800 Poppels with this product

Product description

Vingerposities leren met Rick Mooney Position Pieces deel 1 cello

Rick Mooney Position Pieces deel 1 cello leert beginnende cellisten op een logische en leerzame manier hun weg vinden langs de snaren van dit strijkinstrument. Elke vingerpositie wordt geïntroduceerd en aangeleerd aan de hand van de oefeningen doelnotities, geografiequiz en namen en nummers. In navolging van deze oefeningen zijn melodieuze celloduetten in het lesboek opgenomen, die door cellist en componist Rick Mooney speciaal zijn gearrangeerd om leerlingen in specifieke posities te laten spelen.

Met Rick Mooney Position Pieces deel 1 cello krijgen de cellisten een grondige kennis van de posities en welke noten er mogelijk zijn om cello te spelen. Met behulp van speelstukken als Fanfare, Skating, I Was a Teenager Monster, The Irish Tenor en I’ve Got the Blues Baby wordt cello spelen nog leuker.

Rick Mooney Position Pieces deel 1 cello is zeer geschikt om de tweede tot de vierde positie te leren. Een uitleg van de vingerpositie wordt gevolgd door een duet, waarin deze positie wordt geoefend. De speelstukken zijn zodanig samengesteld, dat er voldoende vergelijkingspunten zijn tussen de lege reeks, de eerste positie en de gebruikte positietoon. Bestel dit goede cello-oefenboek bij Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook:

 

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

WARNER-NO762

ISBN:

029156659214

9780874877625

Number:

117108

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Position Pieces Vol. 1 for Cello
Your Rating