Second Year Cello Method - Benoy Burrowes

Sheet music

Second Year Cello Method Second Year Cello Method Second Year Cello Method
Second Year Cello Method

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

NOV915969

€12.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 600 Poppels with this product

Product description

Ontwikkel uw cellospel met Benoy Burrowes Second Year Cello Method Novello

Benoy Burrowes Second Year Cello Method Novello is onderdeel van een driedelige lesmethode voor cello die ontwikkeld is voor het muziekonderwijs in schoolklassen en individuele cellolessen. De componisten Benoy en Burrowes leren de leerlingen nieuwe kennis en vaardigheid aan, waarbij het geleerde al snel in de praktijk kan worden gebracht. Het leren wordt versterkt door de kracht van de herhaling. De melodieuze speelstukjes dragen bij aan het speelplezier en nodigen uit tot oefenen.

Benoy Burrowes Second Year Cello Method Novello heeft 12 lessen in de toonsoorten G- en C-majeur. Aan bod komen de vierde positie, de halve positie en de grote greep, die zowel naar beneden als naar boven wordt uitgelegd. De tweede en derde positie worden in de lessen 10, 11 en 12 verklaard.

Benoy Burrowes Second Year Cello Method Novello is een even snelle als leuke lesmethode voor cellisten die zich graag verder ontwikkelen in hun spel.  De lesstof voor het tweede studiejaar biedt daartoe meer dan voldoende uitdaging. Ervaar het zelf en kies Benoy Burrowes Second Year Cello Method Novello uit het online aanbod van Broekmans & Van Poppel, die deze lesmethode op voorraad heeft.

 

Bekijk ook:

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

NOV915969

ISBN:

0

9780853601746

Number:

23259

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Second Year Cello Method
Your Rating