Spellen met Noten Vol.2 Piano - Hal Leonard

Harrington / Een bezoek aan het Pianopark met Boef en Frank de Kat

Sheet music

Spellen met Noten Vol.2 (Harrington) (Een bezoek aan het Pianopark met Boef en Frank de Kat) Spellen met Noten Vol.2 (Harrington) (Een bezoek aan het Pianopark met Boef en Frank de Kat) Spellen met Noten Vol.2 (Harrington) (Een bezoek aan het Pianopark met Boef en Frank de Kat) Spellen met Noten Vol.2 (Harrington) (Een bezoek aan het Pianopark met Boef en Frank de Kat)
Spellen met Noten Vol.2 (Harrington) (Een bezoek aan het Pianopark met Boef en Frank de Kat)

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

HASKE-DHE59600

Overige informatie:

Een bezoek aan het Pianopark met Boef en Frank de Kat

€16.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 800 Poppels with this product

Product description

Het muzikale alfabet en notenbalk met Hal Leonard Spellen met noten deel 2

Met Hal Leonard Spellen met noten deel 2 brengen uw jeugdige leerlingen een bezoek aan het Pianopark met Boef en Frank de kat. Kinderen leren aan de hand van leerzame, leuke oefeningen en spelletjes het notenschrift herkennen. De pianoleerlingen worden spelenderwijs wegwijs gemaakt in de wereld van het muzikale alfabet en de notenbalk. Hal Leonard Spellen met noten deel 2 is een waardevolle toevoeging aan de lesboeken, speelboeken en meespeel-cd’s van deze toegankelijke Hal Leonard lesmethode.

Hal Leonard Spellen met noten deel 2 neemt de pianisten in spé mee met speelse oefeningen en spelletjes, zoals Pianopark-munten (waarbij de notennamen op elke munt moeten worden geschreven), Bij het Loket (waarbij de vioolsleutel, centrale C en bassleutel moeten worden herkend) en de Halve-Noten-Express, waarbij steeds een halve noot een secunde lager moet worden geschreven dan de noot die op de wagen staat.

Hal Leonard Spellen met noten deel 2 is een aantrekkelijk boek, waarbij op vrolijke wijze de noten worden geleerd. De tekeningen maken het extra aantrekkelijk voor kinderen. Hal Leonard Spellen met noten deel 2 wordt veel gebruikt bij individuele en groepslessen. Bestel het snel bij Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook:

Hal Leonard Spellen met noten deel 1

 

Bekijk ook de complete serie Hal Leonard piano methode in het nederlands.

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

HASKE-DHE59600

ISBN:

9789043110433

Number:

708203

Overige informatie:

Een bezoek aan het Pianopark met Boef en Frank de Kat

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Spellen met Noten Vol.2 Piano
Your Rating