Summertime 3 Clarinets in Bb and Bass Clarinet - George Gershwin

Score/Parts / arr. Art Marshall

Sheet music

Gershwin Summertime 3 Clarinets in Bb and Bass Clarinet (Score/Parts) (arr. Art Marshall) Gershwin Summertime 3 Clarinets in Bb and Bass Clarinet (Score/Parts) (arr. Art Marshall) Gershwin Summertime 3 Clarinets in Bb and Bass Clarinet (Score/Parts) (arr. Art Marshall) Gershwin Summertime 3 Clarinets in Bb and Bass Clarinet (Score/Parts) (arr. Art Marshall)
Gershwin Summertime 3 Clarinets in Bb and Bass Clarinet (Score/Parts) (arr. Art Marshall)

Composer(s):

Publishernumber:

2456-Clar

Overige informatie:

arr. Art Marshall

€17.95 Incl. Tax
+ -

Earn 850 Poppels with this product

Product description

Dit arrangement van Gershwin's "Summertime" bevat zowel het thema als een jazzy solo voor klarinet of altsaxofoon in kwartetvorm.
In de versie voor klarinetkwartet verdient de derde klarinetpartij extra aandacht omdat de intonatie van het chalumeau register moeilijk kan zijn.

In de versie voor saxofoonkwartet is de baritonsax-partij aangepast aan het bereik van het instrument en de handigheid van de speler.
De jazz-stijl die in dit kwartet wordt gebruikt is beschreven in de cursus voor jazz-improvisatie, "Take Up Jazz" (Chester Music, Londen).
Het is ook mogelijk dit kwartet te spelen met gemengde combinaties; 1e altsaxofoon en drie klarinetten of drie klarinetten met een baritonsaxofoon.
Het gestippelde ritme moet worden gespeeld met een triolengevoel.

Productdetail

Composer(s):

Publishernumber:

2456-Clar

ISBN:

Number:

38060

Theme(s):

Overige informatie:

arr. Art Marshall

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Summertime 3 Clarinets in Bb and Bass Clarinet
Your Rating