The Complete Piano Etudes - Philip Glass

Bladmuziek

Glass The Complete Piano Etudes The Complete Piano Etudes The Complete Piano Etudes The Complete Piano Etudes The Complete Piano Etudes The Complete Piano Etudes The Complete Piano Etudes
Glass The Complete Piano Etudes

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

DU10967

Instrument(s):

€25.50 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 1,250 Poppels with this product

Product description

Philip Glass The Complete Piano Etudes: een genot om te horen en te spelen

Philip Glass The Complete Piano Etudes bevat 20 prachtige composities van de beroemde Amerikaanse componist Philip Glass. Met de behendige ritmische en dynamische passages, opwindende harmonieën en ontroerende melodieën, zijn de etudes een genot om te horen en te spelen. De speelstukken zijn even ontspannend als boeiend. De collectie is ideaal voor de toegewijde fan van de pianomuziek van Philip Glass en voor iedere andere pianist die zich wil laten uitdagen door de minimalistische muziekstijl.

Philip Glass The Complete Piano Etudes verkent een breed scala aan texturen, technieken en harmonieën, waardoor deze bladmuziek perfect is voor de pianist die zich wil verdiepen in meer lyrische manieren van spelen, of gewoon wil genieten van de subtiele schoonheid van de stukken.

De 20 stukken in Philip Glass The Complete Piano Etudes werden in de periode tussen 1991 en 2012 gecomponeerd en werden oorspronkelijk uitgegeven als twee losse boeken. In deze collectie zijn al zijn meesterstukken gebundeld. Philip Glass schreef de pianostukken om zijn techniek op de toetsen te verbeteren en een betere pianist te worden. Doe hetzelfde en bestel Philip Glass The Complete Piano Etudes nu bij Broekmans & Van Poppel.

Content

  • Etudes For Piano Nos. 1-10
  • Etudes For Piano Nos. 11-20

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

DU10967

Instrument(s):

ISBN:

9781783058044

Number:

214732

Theme(s):

Sound clips

  • Glass The Complete Piano Etudes
  • Glass The Complete Piano Etudes
  • Glass The Complete Piano Etudes
  • Glass The Complete Piano Etudes

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:The Complete Piano Etudes
Your Rating