Vierhandig Piano - Eenvoudige vierhandige speelstukjes voor jonge pianisten - Clara Rullmann

Easy Grade 1 - 2

Sheet music

Rullmann Vierhandig Piano (Eenvoudige vierhandige speelstukjes voor jonge pianisten) (Easy Grade 1 - 2) Rullmann Vierhandig Piano (Eenvoudige vierhandige speelstukjes voor jonge pianisten) (Easy Grade 1 - 2) Rullmann Vierhandig Piano (Eenvoudige vierhandige speelstukjes voor jonge pianisten) (Easy Grade 1 - 2)
Rullmann Vierhandig Piano (Eenvoudige vierhandige speelstukjes voor jonge pianisten) (Easy Grade 1 - 2)

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

DHP0981264-401

Instrument(s):

€16.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 800 Poppels with this product

Product description

Clara Rullmann Vierhandig piano: samenspelen is nóg leuker!

Clara Rullmann Vierhandig piano bewijst dat samenspelen op piano nóg leuker is. Het duettenboek van de Nederlandse pianist, componist en muziekdocent Clara Rullmann bevat eenvoudige vierhandige speelstukjes voor jonge pianisten. Het quatre-mainsboek is onderdeel van de Handig-serie die verder wordt gevormd door twee pianosoloboeken, waarbij de speelstukjes aan de hand van thema’s als dieren, landen, volksliedjes en instrumenten worden behandeld en uitgebeeld in de muziek.  

Clara Rullmann Vierhandig piano behandelt quatre-mains spelen, Frans voor 4 handen. Het is leuk en leerzaam om samen piano te spelen. De ene pianospeler bespeelt de hogere registers van de piano (de discant), terwijl de andere speler de basregisters bespeelt. De leerling speelt doorgaans de eenvoudiger partij en de docent of ouder de wat moeilijker begeleiding.   

Clara Rullmann is een veelgeprezen allrounder op pianogebied. Ze werkte mee aan theaterproducties als Oliver! en Alleen op de wereld en werkte samen met artiesten als Hessel van der Wal, Robert Long, Willeke Alberti en Rients Gratama. Clara Rullmann Vierhandig piano is een van haar educatieve uitgaven voor piano. Pak de draad op met de gemakkelijke speelstukjes voor jonge pianisten en bestel Clara Rullmann Vierhandig piano nu bij Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook:

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

DHP0981264-401

Instrument(s):

ISBN:

9789043135269

Number:

130285

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Vierhandig Piano - Eenvoudige vierhandige speelstukjes voor jonge pianisten
Your Rating