Viool Leren Spelen Vol.1 - Rudolf Zwartjes

Progressieve Methode voor de Individuele en de Groepsles

Sheet music

Zwartjes Viool Leren Spelen Vol.1 (Progressieve Methode voor de Individuele en de Groepsles) Zwartjes Viool Leren Spelen Vol.1 (Progressieve Methode voor de Individuele en de Groepsles) Zwartjes Viool Leren Spelen Vol.1 (Progressieve Methode voor de Individuele en de Groepsles)
Zwartjes Viool Leren Spelen Vol.1 (Progressieve Methode voor de Individuele en de Groepsles)

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

9060206851

Instrument(s):

€13.50 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 650 Poppels with this product

Product description

Een uit vier delen bestaande vioolmethode waarvan het doel is: het harmonisch samengaan van de individuele ontwikkeling van een solide techniek en de gezamenlijke muzikale ontplooiing door middel van het samenspel. De leerstof van deze methode is daarom hoofdzakelijk tweestemmig uitgewerkt.

Zowel de boven- als de onderstem maakt deel uit van de onderwijsstof en ze zijn van gelijke moeilijkheidsgraad: er wordt geen onderscheid gemaakt tussen wat de leraar en wat de leerling moet spelen.

In Viool leren spelen wordt de techniek niet gescheiden van de muzikale voordracht, waarbij voorop staat dat de leerstof in elk onderdeel als geheel muzikaal zinvol op de leerling moet overkomen.

Viool leren spelen heeft door zijn unieke tweeledige opzet veel voor op de reeds bestaande methodes, die over het algemeen uitsluitend gericht zijn op de individuele les. Bovendien wordt het geven van les aan groepen van overheidswege aangeraden en gestimuleerd.

Bekijk ook de andere boeken voor Viool van Rudolf Zwartjes.

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

9060206851

Instrument(s):

ISBN:

0

9789060206850

P020733

Number:

47016

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Viool Leren Spelen Vol.1
Your Rating