We're here to get you Uked, leer ukelele spelen in een weekend - Tammes-Goed

We're here to get you Uked, leer ukelele spelen in een weekend
We're here to get you Uked, leer ukelele spelen in een weekend We're here to get you Uked, leer ukelele spelen in een weekend
ISBN
916128, 9789463140454
Volgnummer
916128
Publisher
Uitgeverij Snor
More of this publisher
Publishernumber
9789463140454
Composer
Tammes Goed
More of this composer
Instrument
Ukelele
Theme
Methods Ukulele
Stock
Available on order

We're here to get you Uked, leer ukelele spelen in een weekend - Tammes-Goed

Ontvang extra Poppels bij dit product

€25.00 Incl. Tax
Available on order

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

Delivery time usually between
+ -

Product description

We're here to get you Uked, leer ukelele spelen in een weekend

Steeds meer mensen ontdekken wat artiesten als Eddie Vedder, Jack Johnson en George Harrison al lang weten: de ukelele is een heel veelzijdig instrument. Het heeft een eigen geluid en je kunt er het hele gitaar repertoire mee spelen. Wat het helemaal leuk maakt is dat de ukelele eenvoudig te leren spelen is. Het is laagdrempelig, vergevingsgezind en faalangstvrij. Met dit boek speel je in een weekend je eerste nummers, ook als je nog nooit eerder een instrument hebt vastgehouden. Dankzij de simpele uitleg van Barbara Tammes en Liselotte Goed van Uked aan de hand van tien originele nummers van singer-songwriter Shanin Blake. Nummers met technieken die eenvoudig genoeg zijn voor de beginner en spannend genoeg voor de gevorderde.

In het boek wordt de basis uitgelegd, hoe je verschillende akkoorden maakt maar ook hoe je ritmes speelt, met een eigen simpele muziek notatie waardoor beginners ook ingewikkeldere strums kunnen leren spelen. Bij het boek horen tien videoclips van de nummers van Shanin Blake die je leert spelen. 59 pagina's, 31 cm, illustraties.

Liselotte Goed en Barbara Tammes hebben sinds september 2015 in hun twee uur durende workshops inmiddels al meer dan duizend mensen ukelele leren spelen.

Shanin Blake is een singer-songwriter uit Amerika, haar muziek is een unieke mix van soul, jazz en reggae.

Reviews (0)

Write Your Own Review
You're reviewing:We're here to get you Uked, leer ukelele spelen in een weekend
Your Rating