Wegen van en naar klank, Pansori Living Sound en klassieke muziek - Monique Suring, Esther Putter

Sheet music

Suring Wegen van en naar klank, Pansori Living Sound en klassieke muziek Suring Wegen van en naar klank, Pansori Living Sound en klassieke muziek Suring Wegen van en naar klank, Pansori Living Sound en klassieke muziek
Suring Wegen van en naar klank, Pansori Living Sound en klassieke muziek
€15.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 750 Poppels with this product

Product description

“..al het presteren, forceren en nadenken heeft plaats gemaakt voor werkelijk kunnen waarnemen, kunnen zijn in de klank die er is, in plaats van op weg zijn naar een klank die voldoet aan allerlei eisen.”

Dit boek is van belang voor musici die, bewust of onbewust, het wonder van hun eerste luisterervaringen zijn vergeten of zijn kwijtgeraakt. Het laat zien dat ons horen verbonden is met ons hele lichaam en dat horen luisteren wordt als we in staat zijn klank werkelijk te ervaren.

Leesbaar en begrijpelijk leidt Monique Suring de lezer langs natuurkundige en anatomische begrippen. Zij laat zien dat inderdaad de diepte en de volheid van  muziek ervaren kan worden zoals dat ooit, als kind, niets wetend en niets willend, vanzelf gebeurde. Dat moment waarop we wisten dat muziek voorgoed alles voor ons zou gaan betekenen.

Productdetail

Publisher(s):

Instrument(s):

ISBN:

Number:

936855

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Wegen van en naar klank, Pansori Living Sound en klassieke muziek
Your Rating