Zing zoals je lacht - 25 vragen over zingen vanuit de stromende adem - Hetty Gehring

Paperback

Sheet music

Gehring Zing zoals je lacht
Gehring Zing zoals je lacht

Composer(s):

Publishernumber:

BP1923

Instrument(s):

€12.95 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 600 Poppels with this product

Product description

Adem en ademsteun haarfijn uitgelegd in Hetty Gehring Zing zoals je lacht

In Hetty Gehring Zing zoals je lacht krijgt u antwoord op 25 vragen over de adem bij het zingen. Heb ik als zanger een speciale inademing nodig?, Hoe pas ik ademsteun goed toe? Hoe krijg ik snel weer nieuwe adem? Is zingen vanuit de stromende adem een methode. Het zijn vier voorbeelden van vragen waar zangcoach Hetty Gehring antwoord op geeft. Het educatieve boek Hetty Gehring Zing zoals je lacht is een meerwaarde voor zangers van ieder niveau.       

De vragen in Hetty Gehring Zing zoals je lacht zijn onderverdeeld in zes thema’s: zingen vanuit de stromende adem, voorwaarden om goed te zingen, ademsteun en stromende adem, over resonantie en registerovergangen, adem en tekst en als laatste adem en ontroeren. Het boek is verrijkt met praktische tips en heeft 67 concrete oefeningen om de antwoorden te begrijpen.

Hetty Gehring Zing zoals je lacht maakt mensen (weer) enthousiast voor zingen. U komt alles te weten over de relatie tussen het stromen van de adem, een goede houding, de inademing, de resonantie en de tekst. Bestel Hetty Gehring Zing zoals je lacht daarom nu gelijk bij Broekmans & Van Poppel.

Productdetail

Composer(s):

Publishernumber:

BP1923

Instrument(s):

ISBN:

9789090292779

Number:

903541

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Zing zoals je lacht - 25 vragen over zingen vanuit de stromende adem
Your Rating